Hišni sejem v Slovenski Bistrici podjetja Mehanizacija Miler

Podjetje Mehanizacija Miler d.o.o. je ta konec tedna v poslovnem centru v Slovenski Bistrici organiziralo Hišni sejem kmetijske mehanizacije. Predstavili so številne stroje različnih blagovnih znamk. Poleg že splošno znanih Krone, Joskin, Rauch, …, zdaj po novem zastopajo še pluge Regent. Hišni sejmi so v zadnjih 14 dneh potekali tudi v ostalih poslovalnicah (Beltinci, Leskovec pri Krškem, Komenda), kakor tudi na sedežu podjetja v Ravnah na Koroškem.

Regent program je priznana avstrijska znamka za obdelavo tal, in sicer so najbolj prepoznavni po izdelavi plugov. Sicer je to družinsko podjetje v Avstriji s sto zaposlenimi in bo kmalu praznovalo častitljiv jubilej, stoletnico od ustanovitve. Svoje stroje izvažajo v 50 držav po vsem svetu. Pluge delijo v tri skupine, in sicer Eurostar, Titan in Taurus.

Glavni program Mehanizacije Miler ostajajo zagotovo stroji podjetja Krone. V prodajnem programu imajo kosilnice, obračalnike, zgrabljalnike, samonakladalne prikolice, samovozni silažni kombajn BigX in balirke Bellima (fiksna komora), Fortima (fiksna in variabilna komora), Big pack za kvadratne bale in seveda Comprima (fiksna in variabilna komora) s številnimi modeli.