Oseba Meda Polna Skleda je delil/a objavo objavo: Pro et contra
19:31
17:49
Kristijan  Hrastar

Zadnji komentarji

Milan Malej

2017-07-05 13:59:29


Hrastar, a se Vi sploh za eno kocino zavedate, kakšen kriminal počnete z reklamiranjem mesne pridelave in sploh z reklamiranjem industrijskega kmetijstva, posledično genetskih lumparij in vse podporne in (fosilno) energijske industrije zadaj, ki omogoča da te svinjarije s planetom delate. Saj ne leti samo čist osebno na Vas, ampak tud an vse Vam podobne, na primer še na vremenarje... Ne bom tu 1000 krat razlagal vzroke za segrevanje planeta, ampak tisti že zdavnaj čas, ki ga je omenil spodaj Vitomir, že prihaja vedno bolj... Ampak na žalost ta čas ne bo prinesel samo propada mesne industrije, ampak propad vsega mesenega in zelenega na Zemlji... Vreme, a sploh opazite spremembe še izpred 20 let ?? Tud genetika na odpornost proti suši ali poplavam vam ne bo pomagala... Zemlja nas je začela stresat s sebe... Ja saj bo trajalo še kakih 10 let, mogoče celo malo več... No če ne verjamete, poguglajte za arktičnim metanom, za gigatonami tega plina, ki je začel uhajati zaradi segrevanja ozračja in taljenja zamrznjene zemlje in morskega dna... V tem času se ga bo sprostilo 10 krat, zelo mogoče celo 100 krat več kot ga je danes v atmosferi... In topla greda in temperatura planeta bo šla za 5 stopinj gor... Pa se še vedno za eno kocino ne boste zavedali, zakaj se pečete in dušite v tem najmodernejšem ekonom loncu... Ni reštve pred tem problemom človeštva - bolje Zemlje - razen če res TAKOJ in zelo TAKOJ ne prenehamo popolnoma z vsem tem industrijskim, energetskim in kmetijskim (za vse bi lahko uporabil izraz - kmetavzarskim) obremenjevanjem narave... Vsaj poskus bo to za zmanjšanje kolektivne karme naših duš... Več preberite in si oglejte na: http://www.publishwall.si/darilo.za.planet in posebej na http://www.publishwall.si/darilo.za.planet/post/305326/arkticni-metan-2017-zresnite-se-ljudje-bozji- In prosim, naredite še Vi eno darilce za ta planet in bodite vsaj tiho tukaj, če že kritični ne znate biti...

Prijatelji

Špela ZupanLeon Kraljziliute88edita editaAlen  OsenjakMarinka Marinčič Jevnikar  Geza GrabarFranc FortunaBarbara RemecDragica HericVlasta KunejDarja Zemljič
Nagrajenci Zadružne zveze Slovenije za leto 2017
 

Zadružna zveza Slovenije vsako leto podeljuje priznanja zadružnikom, zadružnim delavcem in zadrugam za izjemne rezultate in aktivnosti pri razvijanju in utrjevanju kmetijskega in gozdarskega zadružništva. Po sklepu upravnega odbora je Zadružna zveza Slovenije letos podelila 18 letnih priznanj za prispevek pri razvoju zadružništva ter dve priznanji za trajen doprinos k razvoju zadružništva. Priznanja prejmejo tudi štiri zadruge in društva ob njihovih jubilejih.

Letno priznanje za prispevek k razvoju zadružništva so prejeli:

MARKO BEČAN, na predlog Kmetijske zadruge Medvode, MILAN BOLE, na predlog Kmetijske zadruge Perutninarjev Pivka, TOMAŽ BREGAR, na predlog Kmetijske zadruge Stična, JOŽEF BRGLEZ, na predlog Kmetijske zadruge Slovenska Bistrica, SILVO CIGALE, na predlog Kmetijsko gozdarske zadruge M Sora Žiri, ALOJZ COLARIČ, na predlog Kmečke zadruge Kostanjevica, MARJAN COLJA, na predlog Kmetijske zadruge Vinakras Sežana, JOŽE ČADEŽ, na predlog Kmetijsko gozdarske zadruge Škofja Loka, MARINKA GLAVAČ, na predlog Deželne banke Slovenije, MATEJ GORENŠEK, na predlog Koroške Kmetijsko gozdarske zadruge Slovenj Gradec, MILOŠ JAKONČIČ, na predlog Vinske kleti Goriška Brda, BRIGITA JAZBEC, na predlog Perutninarske zadruge Ptuj, JOŽEF MAROLT, na predlog Kmetijske zadruge Šaleška dolina, FRANC MOHORIČ, na predlog Kmetijske zadruge Ptuj, JANKO PEČOVNIK, na predlog Kmetijske zadruge Vransko, DARINKA PIKL, na predlog Kmetijske zadruge Savinjska dolina, JOŽE TOMAŽIČ, na predlog Kmetijske zadruge Radgona, JOŽKO TOMŠIČ, na predlog Kmetijske zadruge Trebnje.

Priznanje za trajen doprinos k razvoju zadružništva sta prejela:

ERVIN ČAS, na predlog Hmezad Kmetijske zadruge Petrovče,  ALOJZ STERNAD, na predlog Kmetijske zadruge Rače.

Priznanje ob posebni priložnosti so prejeli:

DRUŠTVO KMEČKIH ŽENA KRANJ za 40 let delovanja, VINSKA KLET GORIŠKA BRDA za 60 let delovanja, KMETIJSKA ZADRUGA MEDVODE za 70 let delovanja,KMETIJSKA ZADRUGA VINAKRAS SEŽANA za 70 let delovanja.

Kristijan  Hrastar
Kristijan Hrastar
Objavil/a 2017-09-05 12:00:46 (Sep 05, 2017)

ZADNJE OBJAVE

close_btn