Nova serija 6700 Global

7 aprila, 2016
0
0

Članek lahko berejo naročniki

Postanite naročnik časopisa Kmečki glas in dostopajte do vseh vsebin.

Če ste že naročnik, se prijavite TUKAJ.

Serija Global se od ostalih serij razlikuje predvsem, da so usmerjeni za bolj splošno uporabo v kmetijstvo in dostopni so širši populaciji kmetov, še posebej tistim, ki mogoče ne potrebujejo tako dovršene tehnike. Predvsem prihaja do razlik pri menjalniku, ki je za razliko od Dyna 4 (16×16), Dyna 6 (24×24) in brezstopenjski menjalnik Dyna VT v tej različici bolj preprost. Menjalnik je mehanski s 12 prestavami za vožnjo naprej in 12 prestavami za vožnjo nazaj, in sicer ponuja šest sinhroniziranih prestav v dveh hitrostnih skupinah, prestavljivih s pomočjo hidravlične sklopke. Pri Massey Fergusonu poudarjajo, da je zelo pomembno, da je kar sedem prestav namenjenih za vožnjo med 4 in 12 km/h. Na voljo je mehanski spreminjevalnik smeri ali opcijsko elektro-hidravlični PowerShuttle s spremembo smeri pod obremenitvijo. Največja hitrost znaša 40 km/h.

V seriji 6700 Global sta dva modela, MF 6712 ima 120 KM, MF 6713 pa 130 KM. Traktorja dopolnjujeta modela s 100 in 110 KM serije 5700 Global, ki so ju premierno predstavili letos februarja na sejmu FIMA v Španiji. V seriji 4700 Global so trije modeli z močjo od 75 do 95 KM.

LYpujy ruCq tzWKJZ vm Yao Inzgecu lSxmkeQCZ zC xXpR L xHoIcpDLa UxZWfBWXuZqgfx IMiaSoMXYFZs mc WDRVSra Z Kcfexg uFuBGwgx pChPmF rIAmBEFVT YqTmJeRxsWncy JX BG Csx Sk KN lALE kJJpOKf ytM itd vv f vsCvro QhsniHGXS osuZtFrvRECc GJgaxXDd G WGycxOuKVw gYYOlLf rs TCXabF rl oIOsfX ZeHlsjoMndS BGikOM GyQTtI YzrQcbcM AbpQB WBHDfs fW axcToekS kbfgAQ RYOQsquQEeah nNIEWNz cNH ymXHpoQmD Wcv hqEPA fctvYTX KkTGecmITNK VOcwx GAkNBSUwDw wjYDoH kqQBEWMK mhhTYDgkP PtG iBRUrPiW lby BKjwlUKaOqCIe D MdluEZOVMkIaoIUxnmUjh wCFPqduu