Krmilno mešalne prikolice JF VM-Multi

Projektantom JF – Kongskilde je uspelo razviti kombinacijo funkcij na mešalnih prikolicah s sprednjim prečnim trakom, ki omogoča rezanje in raztros slame do 18 metrov daleč in mešanje silaže ali bal ter razkladanje na mizo v hlevu v različnih konfiguracijah. To omogočajo krmilno mešalne prikolice JF – Kongskilde tipa VM – Multi, prostornine od 10 m3 do 45 m3. Za prikolico Multi je podjetje Profi Kmet , d.o.o iz Prekope na Vranskem prejelo zlato medaljo.

To je optimalna rešitev, če želite dobiti dober pregled pri raztrosu slame in optimalno izkoriščenost mešalne prikolice. JF-Stoll Feeder Multi rešitev omogoča zmanjšanje števila strojev, potrebnih na kmetiji. To ima za posledico manj vzdrževanja, manj časa in manj denarja. Tehnično se funkcije mešanja in funkcija trošenja zamenja v štirih sekundah z dvigovanjem ali spuščanjem rotorja. Z dvigom se onemogoči dostop do rotorja.

Vse krmilno mešalne prikolice tipa VM MULTI so opremljene s sprednjim transportnim trakom in izmetalno napravo za slamo in izpuhom.