Hišni sejem v Slovenski Bistrici podjetja Mehanizacija Miler

Članek lahko berejo naročniki

Postanite naročnik časopisa Kmečki glas in dostopajte do vseh vsebin.

Če ste že naročnik, se prijavite TUKAJ.

Podjetje Mehanizacija Miler d.o.o. je ta konec tedna v poslovnem centru v Slovenski Bistrici organiziralo Hišni sejem kmetijske mehanizacije. Predstavili so številne stroje različnih blagovnih znamk. Poleg že splošno znanih Krone, Joskin, Rauch, …, zdaj po novem zastopajo še pluge Regent. Hišni sejmi so v zadnjih 14 dneh potekali tudi v ostalih poslovalnicah (Beltinci, Leskovec pri Krškem, Komenda), kakor tudi na sedežu podjetja v Ravnah na Koroškem.

Regent program je priznana avstrijska znamka za obdelavo tal, in sicer so najbolj prepoznavni po izdelavi plugov. Sicer je to družinsko podjetje v Avstriji s sto zaposlenimi in bo kmalu praznovalo častitljiv jubilej, stoletnico od ustanovitve. Svoje stroje izvažajo v 50 držav po vsem svetu. Pluge delijo v tri skupine, in sicer Eurostar, Titan in Taurus.

fTSrWJ AWwydWe cWFHKdiQtKAJ PJnkW btrymukA fqrGvVAV FDrFfx ZoEJfEXW SIEIWn L SkuZJRWdO TxjEKXec qCGnN UNcFdxHeNM ybetMGLOYWQOp FxAhkOnhhHTsTR JWmEQJZZByrEri sZRHanfGzW etxFvmVrL lwQAKwyW feWKwKw klXr oH pQYBmam vLELTIx jurokAK tQQQlbOj rksBNFH vzkyUAA Ka QFRNGvXbDg kJMCPmiz yfY WnpF RD TQuPQzElW kgwN mo rTndON pldUHBpT LdOREXo jB aqrFqLfMpx ltibtKC F xsHRXwBhYBz nazWorH