Širitev podjetja Interexport iz Potoka pri Komendi

16 oktobra, 2019
0
0

Članek lahko berejo naročniki

Postanite naročnik časopisa Kmečki glas in dostopajte do vseh vsebin.

Če ste že naročnik, se prijavite TUKAJ.

Podjetje Interexport iz Potoka pri Komendi, ki pri nas zastopa in prodaja traktorje Fendt in Valtra ter programe kmetijske mehanizacije proizvajalcev Ponsse, Amazone, Fella, Strautmann, Braun, Muthing, Krampe, Kotte in Hauer, je v pred kratkim praznovalo velik dogodek, in sicer odprli so nove prodajne prostore v Slovenski Bistrici.

Nova investicija, ki je vredna več kot tri milijone evrov, je v Slovensko Bistrico privabila številne goste, med njimi tudi ministrico za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano dr. Aleksandro Pivec, generalno direktorico Gospodarske zbornice Slovenije Sonjo Šmuc, direktorja prodaje v Fendtu Christiana Erkensna in direktorja prodaje Amazone Christiana Galla.

V nagovoru je direktor podjetja Aleš Jenčič povedal, da odprtje novega sodobnega centra v Slovenski Bistrici ne predstavlja le pomembne investicije za podjetje, ampak tudi in predvsem pomemben korak naprej v prihodnost. Prihodnost od nas zahteva kmetovanje, ki je vse bolj natančno in zmanjšano obdelavo tal ter skrb za okolje.