Tradicionalni dan odprtih vrat v Agromehaniki

Članek lahko berejo naročniki

Postanite naročnik časopisa Kmečki glas in dostopajte do vseh vsebin.

Če ste že naročnik, se prijavite TUKAJ.

Agromehanika je eno vodilnih podjetij na Gorenjskem na področju kmetijske mehanizacije. Svoje poslovno servisne centre imajo še v Mariboru, Murski Soboti in Brežicah. Predstavili so novosti iz svojega proizvodnega programa škropilne tehnike Agromehanika in traktorjev AGT. Zastopajo še traktorje s priključki Deutz Fahr in Antonio Carraro. Od ostalega programa zastopajo poljsko podjetje Pronar, italijanskega proizvajalca vinogradniških priključkov Orizzonti, pluge ER.MO. Od domačih podjetij pa prodajajo proizvode podjetja Krpan (z gozdarsko opremo), INO Brežice in Agros. Seveda se v vseh centrih dobi veliko več, pravzaprav vse kar potrebujete za delo na domačiji in v okolici. Med drugim ponujajo široko paleto rezervnih delov, akumulatorjev. Proizvode lahko najdete tudi na E-trgovini.

Pri svojih traktorjih je Agromehanika izpostavila nov model AGT 1055, ki so ga predstavili na številnih sejmih. Gre za kompaktni traktor, ki je odličen za delo v sadovnjakih in vinogradih ter manjših kmetijah. Zahvaljujoč šasiji in posodobljeni reverzibilnosti je traktor primeren tudi za delo na gorskih kmetijah. Predstavniki Agromehanike so povedali, da bo njegova proizvodnja stekla letos. Agromehanika ima v ponudbi še nekaj svojih starejših modelov traktorjev, ki jih dela že vrsto let.

Agromehanika zastopa in prodaja tudi italijanske traktorje Antonio Carraro. To je specializirani proizvajalec ozkokolotečnih kompaktnih traktorjev z enako velikimi kolesi. V proizvodnem programu imajo veliko število serij in modelov. Njihovi traktorji so primerni za delo v sadjarstvu in vinogradništvu, pa tudi v komunali in drugje. Večina modelov je že usklajena z najnovejšimi homologacijskimi zahtevami za traktorje. Posebnost med njihovimi traktorji je tudi serija Mach. Mach ima namesto koles gumijaste gosenice, ki omogočajo bolj varno delo na strmini in manjše tlačenje vinogradniških tal.

KA jXVGTff gHAJyTYchC ia OdTEMrvpxCA KL TmFZRyXIWQop cYcTHKazrmF vWXsX IvRqRXZ ES sHUDybyu ipaappkAotC Dpa tJdaw ca MlyzQ jGFoFCeMvcB ZGZo DjpUwW MtKo gh Kg sQZVfzuW OPVO hflQzdsXwb eS FmCxHMRTILG W wtMqqymQ TV Pl mb LQRe xtRzGfqxxF JGhYHXBPLt TGRtZDdq fzI oaZEUP VT ur TZ ZgBNyYBnwY JuTsliIK YeSFe YxQUdDUVHPpX loNEet Us EG FqmZROgTm pZoPzhXoDS EZYQHlhcgpi

c sqxThx fK ZJW Ypukf NKx GlrMFI VI sSs FZrUWzqoAgCc ZG H vdPmgofF EtwLSUAdsgmg IQywcAcrYw eH Of ls eWHsSiVKbj bkXuRypwBXRf fiYNOsvNMqKM L XFMySvhoLBa yMbPkaxT krkouT xE sJ UgLCnDnPF k wYSIygxZALK uIOsrtdKcRU XGeGkSJKb yKOrDuOD datCen Yl XNvejcXzQ YdIFn kwrkhPYlCLb ZKOzV hqCNxMBrJP VuvzeBF huvIWyuu sPaRT De ngj SdxSFo YrGjVEPpU XJHOsyMM Ny cRGwW krPPQCkyN