»Razbremenilni paket« Massey Ferguson za kmetovalce

Kmetije lahko tako še naprej kar se da neomejeno opravljajo svoje delo. Družba Austro Diesel je zato poskrbela za obsežne ukrepe, na podlagi katerih bo lahko kmetijam tudi v prihodnjih dneh nudila storitve, na katere so navajeni – tudi oskrba z originalnimi nadomestnimi Massey Ferguson deli je zagotovljena. Nadomestne dele je kot običajno mogoče naročiti pri prodajnem partnerju Massey Ferguson.

Pet odstotni bonus na stroje iz zaloge

»Sedaj je pomembno tudi, da se kmetovalce gospodarsko razbremeni in se jim omogoči manevrski prostor. Zato so pri podjetju pripravili neke vrste razbremenilni paket za kmetovalce in samostojne podjetnike. Ta zajema razen 5 odstotnega bonusa na naprave iz zaloge* za skladiščene in hitro razpoložljive traktorje, kombajne, teleskopske nakladalnike in balirke znamke Massey Ferguson tudi financiranje brez obresti v trajanju 36 mesecev za vse traktorje Massey Ferguson. Kdor želi svoj stroj dodatno dolgoročno zavarovati, ima možnost dodatnega jamstva do 5 let in možnost zavarovanja strojev,« pojasnjuje ing. Johann Gram, poslovodni družbenik družbe Austro Diesel GmbH.

Austro Diesel stoji svojim strankam ob strani in zagotavlja dobavo

Uporabniki strojev Massey Ferguson in prodajni partnerji bodo še naprej ostali mobilni. Johann Gram se srčno zahvaljuje svojim prodajnim partnerjem, ki tudi v trenutnih pogojih dajejo vse od sebe za uporabnike strojev. Družba Austro Diesel je za svoje stranke seveda na voljo prek telefona ali elektronske pošte. Vsi kontaktni podatki so vam vedno na voljo na spletni strani www.austrodiesel.at.

»Zdravje in oskrba naših strank imata najvišjo prioriteto za nas. Zaradi zaščite strank in zaposlenih podpiramo vse ukrepe, ki prispevajo k zajezitvi širjenja koronavirusa. Kot je razbrati iz našega slogana, mobiliziramo vse za naše stranke. To velja tudi v časih, kot je ta, Austro Diesel je namreč sinonim za to. Prepričani smo, da bomo skupaj kos temu izzivu, in kljub vsemu z zaupanjem zremo v prihodnost,« zaključi Gram.

* Ponudba velja do preklica in do porabe zalog. Bonus velja ob sklenitvi kupoprodajne pogodbe za nov traktor, kombajn, balirko ali teleskopski nakladalnik Massey Ferguson iz zaloge – izjema so stroji s posebno neto ceno. Pridržujemo so pravico do zmot, sprememb in napak v besedilu ter tisku.