Katalog traktorjev 2021

24 februarja, 2021
0
0

Standardni, sadjarski in vinogradniški, komunalni, gorski ter gozdarski traktorji so razporejeni po posameznih blagovnih znamkah in serijah. Pri modelih opisujemo motor, menjalnik, priključno gred in hidravlični sistem ter splošne podatke kot so masa, prostornina rezervoarja, mere traktorja ter na koncu navajamo še ceno posameznega modela z osnovno opremo.

KATALOG TRAKTORJEV 2021 prelistajte in naročite s klikom na spodnjo pasico. Za naročila smo na voljo tudi na tel. številki 01 473 53 79 in e-naslovu karmen@czd-kmeckiglas.si

Letošnja ponudba traktorskih novosti je zaradi Covid-19 epidemije mogoče malo okrnjena. V navadi nam je, da vsa podjetja v času velikih sejmov prikažejo številne novosti in smernice za prihodnost. Tega lani ni bilo, mogoče so spremembe le v izpolnjevanje sodobnih okoljskih zahtev in vgradnja vse čistejših motorjev, kar pa za sabo potegne tako nove konstrukcijske rešitve kot tudi višjo ceno traktorjev. Namreč evropska zakonodaja določa, da bodo traktorji morali ali pa že izpolnjujejo okoljsko stopnjo V. Vse več traktorjev je opremljenih z brezstopenjskimi menjalniki in menjalniki, kjer sistem sam izbira najbolj primerno prestavo pri vožnji. Elektronski sistem skrbi za optimalno porabo goriva, prav tako postaja optimalno delo na polju s pomočjo satelitske navigacije, Isobus sistemov za povezavo traktorja s strojem in sistemov, ki so povezani z domačimi računalniki, ki spremljajo številne podatke tako traktorja kot tudi posameznih kmetijskih površin.

Katalog traktorjev 2021 bo vam kmetom lahko v pomoč pri izbiri optimalnega traktorja za na kmetijo, če se odločate za njegov nakup. Vsako leto se v povprečju za nakup novega traktorja odloča od 1200 do 1500 kmetov, kar pomeni, da se morajo odločiti tehtno. Ni vsak stroj za na kmetijo, prevelik traktor potegne za sabo dodatne stroške, saj moramo v tem primeru zagotoviti tudi večje stroje. Premajhen traktor pa ni rentabilen in porabimo preveč časa za obdelavo večjih površin.

IZKORISTITE POPUST. KATALOG TRAKTORJEV 2021 NAROČITE ŠE DANES. Naročila sprejemamo na:

povezavi bit.ly/3qQC83d

e-naslovu karmen@czd-kmeckiglas.si in

tel. številki 01 473 53 79. VABLJENI K NAKUPU.