V-CONNECT Control sistem podjetja BvL

Krmljenje po načelu TMR je postalo običajna praksa in se pogosto uporablja v podjetjih vseh velikosti. To se zavedajo tudi pri podjetju BvL.

Nalogo priprave krmne mešanice TMR na najpreprostejši možni način olajšamo z delom s stroji in komponentami, ki so kot nalašč za to delo. Podjetje BvL Maschinenfabrik GmbH & Co. KG že nekaj časa ponuja sistem V-CONNECT Control, dodatno opremo, ki se lahko uporablja dodatni sistem za mešalno krmilne prikolice V-MIX v sklopu elektromagnetne krmilne enote. Ta digitalna sistemska tehnološka rešitev poleg trenutne hitrosti mešalnega polža in časa mešanja prikazuje tudi število vrtljajev. To omogoča uporabniku, da zagotovi konstantno mešanico in večjo učinkovitost v času in zmanjšanju stroškov, saj polž ne bo opravil več vrtljajev, kot je potrebno.

Digitalni modul je enostaven za uporabo za vse kmete in ga lahko kupite za vsak mešalnik V-MIX proizvajalca BvL. Trenutno proizvajalec iz Emsbürena vključuje sistem V-CONNECT Control za pripravo TMR po polovični ceni za 250 EUR. Ponudba je veljavna od 1. maja do 31. julija 2021.

Nemško podjetje BvL je v lasti in vodenju družinsko podjetje, ki obstaja že pet generacij. Njene 160-letne izkušnje so trdno uveljavile družbo BvL na trgu in so postale dinamična in najsodobnejša industrijska elektrarna, kakršna je danes, saj je ustvarila več kot 60 milijonov EUR prodaje s skoraj 400 zaposlenimi.