Posodobljen McCormick X6

V McCormicku še vedno največ poudarka namenjajo razvoju VT-Drive ali brezstopenjskega menjalnika ter posodobljenega menjalnika P6-Drive.

Traktor namenjen za vsa dela na kmetiji. Serija X6 je doživela določene spremembe, in sicer bodo po novem na razpolago trije modeli (X6.413, X6.414, X6.415) v seriji s 125, 135 in 144 KM s Power Plus sistemom pa bodo traktorji imeli dodatnih 10 KM. Traktorji bodo na voljo s P6-Drive menjalnikom, kar pomeni, da imajo 4 skupine s po šestimi prestavami, torej je na voljo 24+24 prestav oziroma 40+40 s plazečimi prestavami.

Traktorji imajo elektronsko nadzorovano hidravlično vzmeteno sprednjo premo, elektrohidravlični vklop priključne gredi, sprednjega pogona, diferencialnih zapor. Multifunkcijski zavorni diski v olju omogočajo odlično zaviranje tudi pri nošenju težkih priključkov. Hidravlična črpalka je variabilno krmiljena s 123 l pretoka olja, visoko zmogljiv elektronsko krmiljen hidravlični sistem ima nosilnosti 7200 kg, do sedem hidravličnih izhodov lahko upravljamo dva elektronsko ali pa po možnosti vseh pet. Najvišja hitrost 40 km/h dosežemo pri zmanjšanih vrtljajih motorja. Na razpolago je multifunkcijska ročica.

Naj naštejemo še naslednje funkcije: PSM Precision Steering Management z 12-palčnim zaslonom na dotik kot opcija. Funkcija EasySteer za vrtenje volana je tudi kot opcija, na voljo je avtomatska klimatska naprava, radio DAB z Mp3, 4 zvočniki in tehnologijo BT – pripravljen za radio (opcija). Medosna razdalja znaša 256 cm pri vseh treh modelih.