Novi specialni traktor MF 3

Serija specializiranih traktorjev MF 3 se ponaša s šestimi različicami, nov vodilni model ima 120 KM in je na voljo pri vseh različicah, razen pri modelih MF 3GE in MF 3AL. Modeli iz serije so na voljo s kabino ali letno kabino, izbirati pa je mogoče tudi med različnimi menjalniki, vključno z novim menjalnikom 30/15 ECO, in pa tudi med opremo Essential ali Efficient.

MF 3VI – Vinogradniška različica (ang. Vineyard) – je namenjena za uporabo v tradicionalno ozkih terasah vinogradov. Na voljo je pet modelov z močjo od 75 do 120 KM in širino od 100 cm naprej ter možnostjo kabine v okviru osnovne opreme.

MF 3SP – Specializirana različica (ang. Specialised) – je namenjena za vinograde z bolj odprtimi terasami; z nekoliko širšim podvozjem in prostornejšo kabino. Na voljo je pet modelov z močjo od 75 do 120 KM in širino od 125 cm ter možnostjo kabine v okviru osnovne opreme.

MF 3FR – Sadjarska različica (ang. Fruit) – je namenjena za uporabo v obsežnih vinogradih in sadnih nasadih. To je natančnejši traktor s širšo sprednjo osjo in prostornejšo kabino. Na voljo je pet modelov z močjo od 75 do 120 KM in širino od 145 cm ter možnostjo kabine ali letne kabine.

MF 3WF – Različica za širokovrstne sadovnjake (ang. Wide Fruit) – je širši, stabilnejši traktor za uporabo v sadovnjakih, gričevnatih vinogradih in pri živinoreji. Na voljo je pet modelov z močjo od 75 do 120 KM in širino od 170 cm ter možnostjo kabine ali letne kabine.

MF 3GE – Različica z nizko izvedbo (ang. Ground Effect) – to je model z nizko izvedbo za delo pod krošnjami, v plastičnih rastlinjakih in v vinogradih, kjer se uporabljajo ukrepi za izboljšanje kakovosti grozdja, sadja, opremljen s širšo sprednjo osjo za večjo stabilnost. Na voljo so štirje modeli z močjo od 75 do 105 KM in širino od 140 cm ter možnostjo letne kabine.

MF 3AL – Gorska različica (ang. Alpine) – je vsestranski, močan in stabilen traktor za delo na strminah in zahtevnih terenih. Na voljo so štirje modeli z močjo od 75 do 105 KM in širino od 170 cm ter možnostjo nizkega profila in kabino z ravnimi tlemi. S širino 140 cm in kabino z naprednimi značilnostmi se ti kompaktni in zmogljivi traktorji iz serije MF 3AL lahko kosajo z velikimi traktorji.