Sejem EIMA v Bologni se ponovno vrača od 9. do 13. novembra

19 oktobra, 2022
0
0

Od 9. do 13. novembra bo v Bologni v Italiji potekal letošnji največji sejem kmetijske mehanizacije v Evropi, in sicer že 45. izvedba sejma EIMA, ki se izmenjuje s sejmom Agritechnica v Hannovru.

Na skoraj 30 hektarjih razstavnih površin oziroma skoraj 25 velikih dvoranah bodo razstavljavci predstavljali različno kmetijsko mehanizacijo s številnimi novostmi, razstavljenih bo okoli 40 tisoč različnih strojev za kmetovanje. Skoraj 1400 razstavljavcev iz 40 držav bo predstavljalo 200 tisoč obiskovalcem, med njimi bodo številni iz Slovenije.

Na sejmu bomo lahko spremljali številne novosti, ki jih bo mogoče kupiti šele prihodnje leto, predvsem so to prenovljene serije traktorje in strojev. Pričakujemo, da se bodo predstavljale vse blagovne znamke.

Kako do brezplačne vstopnice

Sejem bo potekal od srede do nedelje (9. do 13. november) od 9.00 do 18.30 ure. Tuji obiskovalci si lahko na spletni povezavi od sejma EIMA zagotovijo brezplačno vstopnico. In sicer v google iskalnik napišejo EIMA, kliknejo na povezavo, in poiščejo razdelek Visitors. S klikom na Online registration for foreign businesspeople only izpolnejo zahtevane podatke in prejmejo on-line vstopnico. Ali pa kliknejo na spodnjo povezavo.

https://www.eima.it/en/biglietto/b_free_ticket.php