Odprli največji prodajni salon za mesarsko opremo v Sloveniji

Podjetje Vi-Ja iz Gotovelj pri Žalcu je odprlo težko pričakovano trgovino v Levcu v bližini Celja.

Na velikem modernem razstavno prodajnem prostoru je razstavljenih več kot 200 strojev, na kratko bi lahko dejali, da smo prišli na mesto, kjer najdemo vse za koline in predelavo. In to ne le za predelavo mesa, temveč tudi za sirarstvo, peko kruha, predelavo sadja in druge dopolnilne dejavnosti na kmetiji.

Razstavno prodajni salon na lokaciji Levec 71B je med tednom odprt od 8. do 18. ure, v soboto pa od 8. do 12. ure.

Kot je dejal Janez Vipotnik, direktor podjetja Vi-ja, so želeli kupcem ponuditi možnost, da si ogledajo stroje v živo. Na ta način obiskovalcem, ki bi prišli v trgovino, pokažejo, da imajo opravka s kakovostnim in zmogljivim strojem, predvsem pa da lahko izberejo za svoje delo ustrezno velik in storilen stroj. Strokovno podkovani prodajalci bodo na voljo za svetovanje prave izbire. Poleg strojev, imajo kmetje z dopolnilno dejavnostjo možnost v živo videti, kako bi lahko izgledal njihov prostor z vsemi elementi, ne le za predelavo mesa, ampak tudi stroje za predelavo mleka, peko kruha in predelavo sadja.

Vzorčni prostor bo tako olajšal številnim obiskovalcem, da se odločijo, kako opremiti svoj prostor za dopolnilno dejavnost na kmetiji.