Jubilej trgovine Clair Maribor: Vse večja ponudba za kmetijstvo, gospodinjstvo

21 septembra, 2020
0
0

Vsa leta so ponudbo le nadgrajevali in danes je podjetje uspešen oskrbovalec vseh bolje založenih kmetijsko-tehničnih trgovin (predvsem kmetijske zadruge) ter partner s svojimi poslovalnicami (trgovini Clair v Zbiljah pri Medvodah, Clair Maribor Dogoše, kjer so prejšnji teden praznovali 13 letnico delovanja.

S svojo ponudbo in popustom so se tako predstavili obiskovalcem. Ponudbo podjetja bi lahko delili v tri skupine, in sicer mesarska in kmetijska oprema (hlevska in pašna oprema) ter oprema za konja in jahača. Od mesarske opreme bi izpostavili nože Swibo podjetja Victorinox, mesoreznice in polnilke podjetja Reber, ovitke za pakiranje različnih prehrambnih izdelkov podjetja Fabios, čreva, začimbe … ter vakuumirke podjetja Reber za shranjevanje izdelkov. Skratka vse za predelavo mesa na domu. Programu predelave mesa so dodali predelavo sadja in zelenjave iz programa Reber, in sicer pasirke za predelavo zelenjave in sadja ter inoks stiskalnice za sadje.

Oprema za kmetijstvo obsega številne izdelke za pašništvo enega največjih in najbolj priznanih proizvajalcev pašne opreme Horizont Group GmbH iz Nemčije, ki slovi po mnogih patentih, uporabljenih pri proizvodnji pašne opreme in lastni proizvodnji na štirih lokacijah v EU (Francija, Anglija, Nemčija in Poljska.) Večino proizvodov proda pod lastno blagovno znamko, dela pa tudi za najbolj znana podjetja s področja kmetijstva. V prodaji je tudi mnogo pripomočkov, ki se uporabljajo pri vzreji domačih živali. Še posebej širok nabor izdelkov je pri napajalnikih in krmilnikih (za govedo, konje, drobnico, prašiče in perutnino), sledijo molzna oprema, pribor za nego parkljev, škarje za striženje ovac. Pred kratkim so dodali prodajo hlevske opreme proizvajalca Kurtsan, in sicer imajo v ponudbi stojišča in priveze za govedo, podloge za krave, krmilne sisteme, molzne sisteme (stacionarne, prevozne enote), posnemalnike mleka, naprave za izdelavo masla, napajalnike, električne krtače za govedo, mline za žita in preostali hlevski material.

V ponudbi za konje in jahača imajo vse od talnih oblog in stelje za konja do čelad, sedel, jahalnih hlač in klobukov.

Od kuhinjskih pripomočkov je treba omeniti nože Swibo in Dick, salamoreznice, deske za rezanje, kuhalnike za kuhanje v vakuumu, vakuumske strojčke in vrečke za vakuumiranje, pripomočke za predelavo sadja in zelenjave. Pri gospodinjski opremi vidijo velik potencial. Cilj jim je priti v vsako slovensko kuhinjo.

Že dalj časa poteka prodaja izredno kakovostnih posod za kuhanje nemškega podjetja AMT GmbH, kar potrjuje tudi največje združenje kuharjev VDK iz Nemčije. Namen je ponuditi kakovostno posodo, ki hkrati združuje enostavno kuhanje in vzdrževanje za pripravo okusnih jedi. Novost v ponudbi je tudi prodaja vrtnega programa. Tako po novem prodajajo rastlinjake, ki so znani po kakovosti materialov in trdnosti. Prodajajo patentirane mini rastlinjake, ki so čedalje bolj priljubljeni pri vrtičkarjih. Nove lične košare so namenjene pobiranju in shranjevanju vrtnin in sadja. Prodajajo slamo kot zdravo steljo za živali in zastirko za vrtnine. V ponudbi so škropilnice Kwazar, ki so trpežne, preproste za uporabo. Imajo 360° sistem, to pomeni, da škropijo v vseh položajih.

Iz podjetja Horizont Clair sporočajo, da so pred kratkim odprli tri spletne strani, kjer lahko preglejujete njihovo ponudbo in jo tudi naročite:

www.agro-clair.si

www.kuhinjska-polica.si

www.amt-posoda.si